Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 175 users online :: 2 registered, 0 hidden and 173 guests

Most users ever online was 561 on Fri Mar 20, 2020 1:13 am

Registered users: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

Problems with PowerMetal

IntegraMOD 141 Themes

Moderator: Integra Moderator

Re: Problems with PowerMetal

PostAuthor: Marinche » Sat Mar 01, 2008 6:08 pm

Hi !
Can some one tell me why is my portal page stretching sideways in smaller resolution ?
I'm using 1680x1050 on 20 inch monitor and it is OK but in 1026x768 on 17 inch there is a second scroll bar at the bottom <img>
What am I doing wrong?
Thanks !!!
Last edited by Marinche on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Marinche
Newbie
Newbie
 
Posts: 11
Joined: Thu Jan 24, 2008 10:25 am

PostAuthor: tmotley » Sun Mar 02, 2008 8:00 am

Your website address might help diagnose what the problem is...
Last edited by tmotley on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
User avatar
tmotley
IntegraMODerators
IntegraMODerators
 
Posts: 524
Joined: Mon Mar 27, 2006 3:56 am
Location: Missouri, USA

Re: Problems with PowerMetal

PostAuthor: Marinche » Sun Mar 02, 2008 10:34 am

<img> http://www.sucool.net

It is IM Portal
Last edited by Marinche on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Marinche
Newbie
Newbie
 
Posts: 11
Joined: Thu Jan 24, 2008 10:25 am

PostAuthor: tmotley » Sun Mar 02, 2008 11:20 am

Just glancing, I'd say the likely culprit is the text & flash side-by-side above the shoutbox.
Last edited by tmotley on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
User avatar
tmotley
IntegraMODerators
IntegraMODerators
 
Posts: 524
Joined: Mon Mar 27, 2006 3:56 am
Location: Missouri, USA

Re: Problems with PowerMetal

PostAuthor: Marinche » Sun Mar 02, 2008 12:24 pm

Thanks it is solved, it was a problem with the date thing on top of what you suggested
How could I missed that before ??? :wink:
Last edited by Marinche on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Marinche
Newbie
Newbie
 
Posts: 11
Joined: Thu Jan 24, 2008 10:25 am

PostAuthor: tmotley » Sun Mar 02, 2008 12:35 pm

It wasn't what I thought but my wrong suggestion got you to the right answer... nice!

I love it when a plan comes together. (A-Team reference)
Last edited by tmotley on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
User avatar
tmotley
IntegraMODerators
IntegraMODerators
 
Posts: 524
Joined: Mon Mar 27, 2006 3:56 am
Location: Missouri, USA

Previous

Return to IntegraMOD 141

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot]

cron