Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 111 users online :: 2 registered, 0 hidden and 109 guests

Most users ever online was 561 on Fri Mar 20, 2020 1:13 am

Registered users: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

404 errors in Admin panel

Support for IntegraMOD 141

Moderator: Integra Moderator

404 errors in Admin panel

PostAuthor: krillmeed » Mon Feb 22, 2010 11:19 am

Over the last few days i have been receiving a lot of 404 errors when i use the admin panel. Mainly when i am in bot management and am adding bots, works for about 10 or so, then i get 404 errors when i try to add more, also today i tried to delete inactive members,about 40 or so at one, when i try to do it i get 404 errors. Could this be the database playing up or is a file missing or the permissions are wrong. As far as i can see, these problems should not be connected <img>

krillmeed
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 301
Joined: Sat May 27, 2006 1:34 am

Re: 404 errors in Admin panel

PostAuthor: krillmeed » Mon Feb 22, 2010 11:58 am

Did a check on my scifi forum which runs on the same database server and both these modules work perfectly so the problem cannot be the server itself <img>

krillmeed
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 301
Joined: Sat May 27, 2006 1:34 am

Re: 404 errors in Admin panel

PostAuthor: CaNNon » Mon Feb 22, 2010 4:41 pm

A quick pass of the files comparing them in winmerge may help, maybe something crept in?
Image
Image
User avatar
CaNNon
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 750
Joined: Thu Apr 19, 2007 12:15 pm


Return to IntegraMOD 141

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot]

cron