Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 209 users online :: 2 registered, 0 hidden and 207 guests

Most users ever online was 561 on Fri Mar 20, 2020 1:13 am

Registered users: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

Initial loading speed of portal

Any feedback, suggestion and comments relating to the IntegraMOD project can be posted here. NO bug reports should be posted in this forum

Moderator: Integra Moderator

Initial loading speed of portal

PostAuthor: BMD » Tue Oct 10, 2006 12:24 pm

Hi gang

I noticed that it seems to take a little while to load the portal page the first time....

I tried a little test and instead of the portal I went to the index page. It loaded like a flash and I logged in and the post log in load of the portal was quick as well....

Anyone have and thoughts on why this might be happening?

I'm going to redirect the index to the forum index for the nonce .
Last edited by BMD on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

BMD
Members
Members
 
Posts: 84
Joined: Thu Aug 24, 2006 5:12 am

Re: Initial loading speed of portal

PostAuthor: Teelk » Tue Oct 10, 2006 8:19 pm

Do you have IM Portal cache turned on? The first time you visit it'll read from the database, cache it and then any time you visit after that it'll read from the cache.

Think that's how it works anyway, I actually have never really had the oportunity to look at the IM Portal cache code as I've never needed to modify it.
Last edited by Teelk on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Teelk
Dev Team
Dev Team
 
Posts: 1309
Joined: Tue Mar 14, 2006 6:25 pm
Location: Canada


Return to IntegraMOD Feedback

Who is online

Registered users: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]

cron