Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 210 users online :: 2 registered, 0 hidden and 208 guests

Most users ever online was 561 on Fri Mar 20, 2020 1:13 am

Registered users: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

[SOLVED/FIXED] ACP Bug IntegraMOD News Bug

Any feedback, suggestion and comments relating to the IntegraMOD project can be posted here. NO bug reports should be posted in this forum

Moderator: Integra Moderator

[SOLVED/FIXED] ACP Bug IntegraMOD News Bug

PostAuthor: Bush » Sat Apr 29, 2006 12:36 pm

When going into the ACP, the main index page on the right side which shows version information..

Well the integramod section is broken

Code: Select all
198 Not FoundThe requested URL /home/updateNews/news.txt was not found on this server.  Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.    --------------------------------------------------------------------------------  Apache/1.3.34 Server at [url=http]http://www.integramod.com[/url] Port 800


Where can we fix this to use IM2.com?
Last edited by Bush on Sat Apr 29, 2006 5:04 pm, edited 1 time in total.
no signature.

Bush
Integra Member
Integra Member
 
Posts: 191
Joined: Tue Mar 28, 2006 8:55 am

Re: ACP Bug

PostAuthor: Helter » Sat Apr 29, 2006 2:56 pm

The fix is done. It will be posted soon <img>
Last edited by Helter on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4126
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

PostAuthor: Bush » Sat Apr 29, 2006 4:34 pm

Thanks Helter ^_^
Last edited by Bush on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
no signature.

Bush
Integra Member
Integra Member
 
Posts: 191
Joined: Tue Mar 28, 2006 8:55 am

Re: ACP Bug

PostAuthor: Bush » Sat Apr 29, 2006 5:03 pm

Here is a working fix:

OPEN root/admin/index.php

FIND
Code: Select all
    if ($fsock = @fsockopen('www.integramod.com', 80, $errno, $errstr))     {         @fputs($fsock, "GET /home/updateNews/news.txt HTTP/1.1rn");         @fputs($fsock, "HOST]http://www.integramod.com[/url]rn");


REPLACE WITH..

Code: Select all
      if ($fsock = @fsockopen('www.integrmod.com', 80, $errno, $errstr))     {         @fputs($fsock, "GET /forum/updateNews/news.txt HTTP/1.1rn");         @fputs($fsock, "HOST]http://www.integrmod.com[/url]rn");


Sorry if this isn't the official post <img>
Last edited by Bush on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
no signature.

Bush
Integra Member
Integra Member
 
Posts: 191
Joined: Tue Mar 28, 2006 8:55 am


Return to IntegraMOD Feedback

Who is online

Registered users: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]

cron