template not showing on site

If you have any helpful hints and/or tips in the use of IntegraMOD, you can post it here to help other members of the IntegraMOD community.

Moderator: Integra Moderator

template not showing on site

PostAuthor: woo » Wed May 28, 2008 10:38 am

i have had fisubice black as my main template since i started the site in march, however the black is not showing on either i.e or firefox today, its just showing as a white background.
this has happened on firefox before but not on both, any ideas why this happens and what i can do to correct it ?
thanks x
Last edited by woo on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

woo
Members
Members
 
Posts: 56
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Images: 0
Joined: Mon Mar 24, 2008 3:01 pm
Cash on hand: 0.00

Re: template not showing on site

PostAuthor: Helter » Wed May 28, 2008 11:06 am

it looks like black is your default and it is showing fine for me in ff and ie. try deleting your browser cache
Last edited by Helter on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Always use Protection
Image


Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4333
Likes: 16 posts
Liked in: 44 posts
Images: 0
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Cash on hand: 1,119.50
Location: Seattle Wa
IntegraMOD version: IM 3

PostAuthor: woo » Wed May 28, 2008 2:50 pm

sorted, thanks helterskelter hun x
Last edited by woo on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

woo
Members
Members
 
Posts: 56
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Images: 0
Joined: Mon Mar 24, 2008 3:01 pm
Cash on hand: 0.00


Return to Hints and Tips

Who is online

Registered users: App360MonitorBot, Bing [Bot], Google [Bot]