Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 71 users online :: 3 registered, 0 hidden and 68 guests

Most users ever online was 372 on Thu May 09, 2019 3:50 am

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

Theme Help!

Request themes in here

Moderator: Integra Moderator

Theme Help!

PostAuthor: Jonny » Sat Jan 26, 2008 10:40 pm

i got problem with my theme,i think the theme is broken, i need a help of anybody to repair hem the problem is...when i going to put the letter with i size more large i cant put hem and i cant put a video or image i cant click i only can put the image put in "" but i can t change color ext. please i need this help thanks

Theme For Repair:
http://rapidshare.com/files/86942179/fiblack3d.rar.html

this is the image of the problem

[flash=,:1bshjqdh]http://i142.photobucket.com/albums/r90/jonathan_114/untitled-2.jpg[/flash:1bshjqdh]
Last edited by Jonny on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

Jonny
Newbie
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Sat Jan 26, 2008 10:06 pm

Re: Theme Help!

PostAuthor: Helter » Sat Jan 26, 2008 11:13 pm

what is the version of your forum? and template?
Im guessing forum is 141 and template is 140?
Last edited by Helter on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4125
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

PostAuthor: Jonny » Sun Jan 27, 2008 8:44 pm

hhmm i dont know lol how i see what version he is?
Last edited by Jonny on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

Jonny
Newbie
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Sat Jan 26, 2008 10:06 pm

PostAuthor: Jonny » Sun Jan 27, 2008 10:04 pm

i think is 141 "i think"!!!!!
Last edited by Jonny on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

Jonny
Newbie
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Sat Jan 26, 2008 10:06 pm

Re: Theme Help!

PostAuthor: Helter » Mon Jan 28, 2008 4:54 pm

it is most likely caused by using an incompatible template. See if the problem exists when using the theme Integra2
Last edited by Helter on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4125
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

PostAuthor: Jonny » Mon Jan 28, 2008 8:44 pm

no!
Last edited by Jonny on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

Jonny
Newbie
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Sat Jan 26, 2008 10:06 pm


Return to IntegraMOD Theme Request

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot]

cron