Problem with the translation

language translation

Moderator: Integra Moderator

Problem with the translation

PostAuthor: cobra_pliskin » Sat Mar 03, 2007 5:30 am

Good morning,

I am translating from english to italian but I have a strange problem.
I translated the .TPL files too in the folder LANGUAGE->LANG_ITALIAN->MAIL.
But the emails arrive always ion english.
The language preference in the profile is italian but nothing to do.

Any suggestion?

Thank you
Last edited by cobra_pliskin on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

cobra_pliskin
Newbie
Newbie
 
Posts: 5
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Images: 0
Joined: Sun Feb 18, 2007 6:51 pm
Cash on hand: 0.00

Re: Problem with the translation

PostAuthor: cobra_pliskin » Sat Mar 03, 2007 10:40 am

I resolved it on myself ... but I will neve say how!!!
It was my stupid mistake and I am too shy to say! <img>
Last edited by cobra_pliskin on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

cobra_pliskin
Newbie
Newbie
 
Posts: 5
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Images: 0
Joined: Sun Feb 18, 2007 6:51 pm
Cash on hand: 0.00

Re: Problem with the translation

PostAuthor: Helter » Sun Mar 04, 2007 12:42 am

lol...we all make those kind of mistakes...we wont hold it against you <img>
Last edited by Helter on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Always use Protection
Image


Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4333
Likes: 16 posts
Liked in: 44 posts
Images: 0
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Cash on hand: 1,119.50
Location: Seattle Wa
IntegraMOD version: IM 3


Return to IntegraMOD translation

Who is online

Registered users: App360MonitorBot, Bing [Bot], Google [Bot]