Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 118 users online :: 2 registered, 0 hidden and 116 guests

Most users ever online was 561 on Fri Mar 20, 2020 1:13 am

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

141 Integra2 posting_body.tpl

This forum contains member submitted templates for IntegraMOD/IM Portal versions

*please read the "Read Me" post*

Moderator: Integra Moderator

141 Integra2 posting_body.tpl

PostAuthor: viragotech » Wed Mar 23, 2011 6:47 pm

141 Integra2 posting_body.tpl

trying to remove the "TOPIC_REVIEW_BOX" box from the reply page.

I usually have no trouble removing bits like that but some reason with it gone the whole page goes funky.
User avatar
viragotech
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 292
Joined: Wed Jul 04, 2007 11:30 am

Re: 141 Integra2 posting_body.tpl

PostAuthor: viragotech » Wed Mar 23, 2011 11:45 pm

Unless Im trying to edit the wrong file.

When you click reply, I want the topic review box of other post gone.
User avatar
viragotech
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 292
Joined: Wed Jul 04, 2007 11:30 am

Re: 141 Integra2 posting_body.tpl

PostAuthor: viragotech » Thu Mar 24, 2011 9:37 pm

Did I step in dog crap and not know it???

Reason is our 141 forum is goofed, constant run away queries.
No real hope in sight cept for IM3. Helter has gone above n beyond the call helping us.

Id like to lose that topic review box as its just one more query that has to run.
As you can see the load delay in that box as it waits for data sometimes.

I usually have no trouble playing with templates, removing what’s obvious but I’m no coder.

Or am I missing an obvious setting somewhere in the ACP???

I have been playing with IM3 Beta so much, I have forgot where all the settings in 141 are.
User avatar
viragotech
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 292
Joined: Wed Jul 04, 2007 11:30 am

Re: 141 Integra2 posting_body.tpl

PostAuthor: Helter » Thu Mar 24, 2011 9:57 pm

to remove it from the template, open your template/posting_body.tpl

FIND
Code: Select all
{TOPIC_REVIEW_BOX}

REPLACE WITH
Code: Select all
<TOPIC_REVIEW_BOX>
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4126
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

Re: 141 Integra2 posting_body.tpl

PostAuthor: viragotech » Thu Mar 24, 2011 11:06 pm

"HelterSkelter" wrote:to remove it from the template, open your template/posting_body.tpl

FIND
Code: Select all
{TOPIC_REVIEW_BOX}

REPLACE WITH
Code: Select all
<TOPIC_REVIEW_BOX>


That wouldn't work for me, stilled showed up.

I poked around more and I can make it work [go away] by wiping the posting_topic_review.tpl file blank but didn't know if that was smart or not??? [posting seems to work ok]

I did leave the first line but have no clue if that matters, just a guess but "I dumb too. I mean, you knew that though, yeah? Because I did send out a press release. I ate a bunch of them. I'm dumb."

"<script></script>
<script>
<!--
no_thread_stretch({BLOCK_WIDTH}+240);
"
User avatar
viragotech
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 292
Joined: Wed Jul 04, 2007 11:30 am

Re: 141 Integra2 posting_body.tpl

PostAuthor: Helter » Fri Mar 25, 2011 3:54 pm

maybe it is in there twice? or it is a cache issue that you can sort by going to acp eXtreme Styles/ and delete the cache for your theme
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4126
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

Re: 141 Integra2 posting_body.tpl

PostAuthor: viragotech » Fri Mar 25, 2011 4:28 pm

"HelterSkelter" wrote:maybe it is in there twice? or it is a cache issue that you can sort by going to acp eXtreme Styles/ and delete the cache for your theme



No; I did member to clear the cache when checking <img> only way I could make it work was the wipe that file blank. posting_topic_review.tpl

other wise when I tried the arrows or just removing that bit of code, when it loaded the only thing I could see was the attachmet buttons, message box n smiles box n rest all gone.

Like with out that there, the formating for the page is all goofed n stuff don't show right.
User avatar
viragotech
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 292
Joined: Wed Jul 04, 2007 11:30 am

Re: 141 Integra2 posting_body.tpl

PostAuthor: Helter » Fri Mar 25, 2011 11:13 pm

post your posting_body.tpl
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4126
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

Re: 141 Integra2 posting_body.tpl

PostAuthor: viragotech » Sat Mar 26, 2011 5:07 am

User avatar
viragotech
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 292
Joined: Wed Jul 04, 2007 11:30 am

Re: 141 Integra2 posting_body.tpl

PostAuthor: Helter » Sat Mar 26, 2011 12:19 pm

just to make sure were on the same page... Your referring to this?[attachment=0:h2ywvb68]topic_review.gif[/attachment:h2ywvb68]
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4126
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

Re: 141 Integra2 posting_body.tpl

PostAuthor: viragotech » Sat Mar 26, 2011 3:53 pm

"HelterSkelter" wrote:just to make sure were on the same page... Your referring to this?[attachment=0:1yy1sfg4]topic_review.gif[/attachment:1yy1sfg4]



Yep, thats it. I can take a screen cap of what it does if you want later.
Will have to do it when things slow down at night.
User avatar
viragotech
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 292
Joined: Wed Jul 04, 2007 11:30 am

Re: 141 Integra2 posting_body.tpl

PostAuthor: Helter » Sun Mar 27, 2011 12:28 am

the only thing on the page calling for topic review is this code {TOPIC_REVIEW_BOX}.
without that code it is not possible for topic review to show. The only explanation is cache or your ftp client is not completing the transaction.
be sure your editing the posting_body.tpl for the template your viewing. after you edit the file, close it out and open it again and see if your edit is still there.
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4126
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa


Return to Templates/Themes

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot]

cron