Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 82 users online :: 4 registered, 0 hidden and 78 guests

Most users ever online was 372 on Thu May 09, 2019 3:50 am

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot], MSN [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

Signature settings in ACP are not applied

Support for IntegraMOD 140

Moderator: Integra Moderator

Re: Signature settings in ACP are not applied

PostAuthor: Teelk » Fri Jan 05, 2007 5:08 pm

Fixed many moons ago...
Last edited by Teelk on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Teelk
Dev Team
Dev Team
 
Posts: 1309
Joined: Tue Mar 14, 2006 6:25 pm
Location: Canada

Re: Signature settings in ACP are not applied

PostAuthor: viragotech » Thu Sep 16, 2010 1:57 pm

HELP I NEED THIS

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '('sig_max_lines', '5'); INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_wor' at line 1




"HelterSkelter" wrote:you are correct that these qurries were missed by the phpbb_to_140_update

Code: Select all
INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_max_lines', '5');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_wordwrap', '100');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_font_sizes', '1');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_min_font_size', '7');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_max_font_size', '12');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_bold', '1');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_italic', '1');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_underline', '1');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_colors', '1');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_quote', '0');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_code', '0');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_list', '0');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_url', '1');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_images', '1');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_max_images', '0');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_max_img_height', '75');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_max_img_width', '500');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_on_max_img_size_fail', '0');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_max_img_files_size', '10');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_max_img_av_files_size', '0');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_exotic_bbcodes_disallowed', '');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_smilies', '1');


you can run these through phpmyadmin for now.
User avatar
viragotech
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 292
Joined: Wed Jul 04, 2007 11:30 am

Re: Signature settings in ACP are not applied

PostAuthor: Helter » Thu Sep 16, 2010 2:03 pm

the quoted text should look like this

"HelterSkelter" wrote:you are correct that these qurries were missed by the phpbb_to_140_update

Code: Select all
INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_max_lines', '5');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_wordwrap', '100');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_font_sizes', '1');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_min_font_size', '7');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_max_font_size', '12');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_bold', '1');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_italic', '1');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_underline', '1');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_colors', '1');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_quote', '0');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_code', '0');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_list', '0');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_url', '1');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_images', '1');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_max_images', '0');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_max_img_height', '75');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_max_img_width', '500');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_on_max_img_size_fail', '0');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_max_img_files_size', '10');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_max_img_av_files_size', '0');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_exotic_bbcodes_disallowed', '');INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('sig_allow_smilies', '1');


you can run these through phpmyadmin for now.
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4125
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

Previous

Return to IntegraMOD 140

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot], MSN [Bot]

cron